Wednesday, 3 July 2013

SET PANTANG YANG BEST !!

Assalamualaikum w.b.t

Bismillah...


Hari ni nak tulis entry santai-santai je.. nak cite SET PANTANG yang saya guna masa bersalin baru-baru ni. Hmm dgr tajuk macam best je. Memang best pon. hehe. Nak tau ape x?? jeng3... jap lagi yer saya tunjuk.

Macam-macam set pantang saya duk survey. Dari yang murah sampai la yang mahal. Tak tahu nak pilih yang mana satu masa tu. Lagi pulak anak first memanglah mcm rusa masuk kampung (berkaitan ke peribahasa ni??kikiki hentam je lah) Tanye mak 'dulu-dulu mak guna ape masa berpantang?' mak jawab 'mak beli ubat kat kedai cina kola nerang tu ja, empat-empat orang anak mak makan yang tu ja, sihat ja sampai sekarang ni' adoi mudah sangat la pulak mak ni. Nak jugak yang terbaik untuk badan kita walaupun tengok badan mak macam ok je.

Survey punya survey, selidik punya selidik setelah puas hati, saya decide nak amik set pantang ni. xxxxxxx. Sebelum ni saya tak pernah amik tau pon tentang produk ni. Dengar tu pernah la. Setelah dipromot dan diterang secara terperinci oleh seorang dealer ni saya pon dengan tekad amik set pantang nye. lagi pulak set ni bukan jenis jamu, Sangat tak suka dengan bau jamu. hoho. Sekarang ni cik puan dealer ni dah pon jadi "MOMMY" saya. hehe. Sebab saya pon dah join untuk jual produk ni.

Bila dah makan set pantang ni setelah melahirkan si comel saya hari tu, saya dapat rasakan kelainan dan keberkesanan set ni. Luka jahitan saya cepat sembuh. Badan bertenaga je. Sampaikan member tengok boleh pulak dia cakap, 'ko ni bukan macam orang baru lepas beranak je, cergas semacam' adui ada pulak cakap camtu. hehe. Anak saya pulak jenis berjaga malam, set ni memang sangat membantu saya, tak mudah letih, elak meroyan(yela dah tak boleh tido, dengan tension lagi dengar anak nanges,boleh meroyan kot) kikiki. 

Panjang pulak duk bercerita, meh la saya tunjuk set pantang ape yang saya guna hari tu. Taraaaaa......ni lah set pantang nya.



 

Dalam set pantang ni ada:


VITALEA >>>  mengandungi pelbagai jenis vitamin, membekalkan tenaga untuk saya


B COMPLEX >>> bagi kulit saya cantik, elak meroyan....he3


CHEWABLE VIT C







ZINC >>> luka jahitan saya cepat sembuh


ADD ON:

ESP>>>kulit saya jadi gebu gebas, tumit kaki cantik, tahan lapar....boleh kurussss


OSTEMATRIX >>> elak sembelit...lawas je time membuang hihi


Ni la SET PANTANG yang saya cakap BEST tu. hehe. MEMANG BEST!!

Sekarang saya tengah consume SET MENYUSU pulak. Tapi amik yang paling bajet je. kiki. Ni set nya..



Bertekad nak menyusukan si comel saya sampai umur 2 tahun, insyaAllah! moga Allah murahkan rezeki susu untuk NUR RANIA AFRINA ye!! 

setakat ni sahaja...salam sayang 



order & pertanyaan:

<< 014-8408725 JUN >>
<< page: https://www.facebook.com/pages/House-of-Healthy/286905581446245 >>
<< fb: https://www.facebook.com/asrar.june.9?ref=tn_tnmn >>
<< blog: supersweetmoms.blogspot.com >>


No comments:

Post a Comment